NeddaPhoto

Norge

23..12.21I oktober 2021 fik min mand og jeg vores første tagtelt. Det tog os måneder at finde frem til til det telt som ville passe til vores behov. Endvidere skulle vi også være rimelig sikre på om det nu var noget for os. Vi blev mødt af folk som allerede havde et tagtelt med at det bedste var at leje et telt. Vi så også at da efteråret var ved at blive erstattet af vinter, så var der rigtig mange der satte sine telte til salg. Det i sig selv gjorde at vi konstant talte om dette emne derhjemme. Udfordrede hinanden i hvad der kunne være godt og hvad der kunne være skidt med et tagtelt. for os gav det ikke mening at leje et telt herhjemme, eftersom vi hurtigt fandt frem til at vi ville benyttet tagteltet året rundt.

Vi så en masse YouTube videoer, læste anmeldelser osv. Vi endte med Ikamper. Og hvorfor så det. Jeg ville være sikker på at vi fra start af havde et telt som kunne opfylde vores ønsker. Overnatning i stærk frost. Jeg kender mig selv så godt at hvis teltet var for dårligt til vinterbrug , så ville jeg miste interessen .

Vi købte vores telt i Norge og havde ikke på noget tidspunkt set og følt på et Ikamper. Et mega sats eftersom Ikamper er i den pebrede ende. Specielt med det tilbehør vi købte.

Så vi lagde ud med første Overlanding i bjergene med sne og frost. Fantastisk oplevelse.